СЛУЖБОМЕР

петък, октомври 13, 2017

Борис Сичкин – „Смеем се, за да не откачим“ - 5

ПРЕДИШНИ ЧАСТИ: 1, 2, 3, 4.

Едно от развлеченията в Остия беше да ходим на кино. Собственикът на киното, добър човек, ми се оплака, че работите му вървят зле и аз реших да му помогна. През седмицата даваха филма "Жената на моите мечти", където има сцена, в която красивата актриса Марика Рьок се къпе, седнала в бъчва. Никаква голота и сексуалност в тази сцена, ако не се смята бъчвата, нямаше, но аз отидох при пощата и завързах разговор за филма:

- Красива жена е все пак, гърдите ѝ със съвършена форма, а и когато спокойно, без преструвка излиза от бъчвата...

Прекъснаха ме, всички бяха гледали вече филма и не бяха видели Марика да излиза от бъчвата.

- Значи сте пропуснали - казах аз и цялата компания, седемдесет души, хукна да гледа излизането ѝ от бъчвата. Марика, естествено, не беше излязла оттам, за което ми съобщиха.

- Вие какво, разигравате ли ме? - удивих се аз. - Добре, ще отида да го гледам още един път.

Не отидох, разбира се, да гледам повторно филма, което не ми попречи да опиша пак цветисто дългите крака, младата гръд и съвършените линии на задните части.

- Нищо не разбираме, - казаха те - хайде да отидем още един път - и отидоха. Резултатът беше същият - голата жена не пожелала да излезе от бъчвата.

- А, разбрах - казах аз. - Сигурно имат два варианта: един дневен, когато ходят децата - тогава не я пускат от бъчвата, и втори, вечерен - за възрастни.

- Добре, ще отидем на последната прожекция.

По това време около бъчвата беше настъпило голямо раздвижване: отидоха двеста души. Излишно е да казвам, че освен бъчвата не видяха нищо друго и аз отидох при директора уж да изясня в какво се състои работата. Върнах се и казах, че киномеханикът ги е помислил за някаква важна делегация и се презастраховал, като пуснал дневния вариант, но утре на последната прожекция ще пусне вечерния вариант, като ще прожектира излизането от бъчвата два пъти, втория път ускорено.

На другия ден залата беше препълнена, но Марика Рьок упорито не искаше да излезе. Залата трепереше от ругатни и проклятия по адрес на бъчвата. Когато разказах на собственика на киното за бъчвата и за голата жена, той се смееше, целуваше ме и повтаряше, че съм му спасил тримесечието.

Сцената с бъчвата във филма "Жената на моите мечти"

(Слeдва)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.